Infographic: mobiel gebruik in Nederland

tags:
Userpica

In 2011 zijn er voor het eerst meer smartphones verkocht dan gewone mobiele telefoons. We verstookten er 14 gigabyte data mee.

Wat de site VergelijkSimOnly.nl doet laat zich niet moeilijk raden. De site dacht hun focus eens te verbreden en vergelijkt in onderstaande infographic niet alleen simkaarten zonder telefoon, maar alle cijfers van vorig jaar over mobiel in dit land. Dan blijkt bijvoorbeeld dat we ruim 14 miljoen gigabyte aan mobiele data verstookt hebben; 77% meer dan in 2010. Een kwart daarvan ging via dongles, de rest via smarphones waarbij de iPhone het populairst was. Let wel dat het aandeel per device alleen gemeten is onder sim-only gebruikers en dus verre van compleet.

door Floris Poort, 04-07-2012 4 reacties, 4432 views

Bert, 3 jaren geleden
afbeelding van Bert

Helemaal moe van die infographics. Is een gewone bullit-list niet goed meer?

Corrie Gerritsma, 3 jaren geleden
afbeelding van Corrie Gerritsma

Nope, dat is te Power Point ;)

Noël_2012, 3 jaren geleden
afbeelding van Noël_2012

@ Bert, je hoeft ze niet te bekijken, ik vind infographics doorgaans heel leuk. PowerPoint dat is pas vermoeiend. Ik wil niet generaliseren maar wie zit altijd PowerPoints te maken?.....juist!

ianus, 3 jaren geleden
afbeelding van ianus

Blijkbaar heeft daar bij vergelijksimonly.nl de site http://visual.ly ontdekt.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 76 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl