iRock laadt je iPad en iPhone relaxt op

tags:
Userpica

Schommelstoel iRock is ontworpen om je gadgets op te laden terwijl je relaxt aan het schommelen bent.

Onlangs schreven we over de nPower PEG kinetische energie oogster die tijdens het lopen of fietsen stroom opwekt waarmee je vervolgens al je gadgets kan opladen. Je moet je echter fors inspannen wil je genoeg stroom opwekken om een een paar minuutje te kunnen bellen met een iPhone. Een 3G gesprek van 11 minuten vergt een wandeling van een half uur.

De iRock schommelstoel doet dat veel efficiënter en je hoeft er geen meter voor te lopen. De iRock is een klassieke ogende schommelstoel die kinetische energie oogst terwijl je relaxt aan het schommelen bent. Volgens de makers wekt de iRock genoeg stroom op in een uur om je iPad 3 voor 35% op te laden. Een iPhone is aanzienlijk sneller opgeladen.

Je kan overigens al schommelend met de iRock ontspannen video’s op je iPad kijken want de iRock heeft een verdraaibaare iPad-houder ingebouwd. Het stereogeluid komt bovendien uit twee speakers die ter hoogte van je oren in de rugleuning van de stoel zitten. De iRock is gemaakt van grenen, weegt 18 kilogram en is verkrijgbaar in vijf kleuren. Helaas kunnen Android-gebruikers hun smartphones niet met de iRock opladen. Goedkoop is deze kinetische energie oogstende schommelstoel met een prijskaartje van 1300 euro niet.


ikkuh, 3 jaren geleden
afbeelding van ikkuh

Past wederom goed bij de doelgroep :)

Arnaud, 3 jaren geleden
Vrijdenker, 3 jaren geleden
afbeelding van Vrijdenker

Reactie van ikkuh zegt weer alles over ikkuh zelf.....

Marksson, 3 jaren geleden
afbeelding van Marksson

@ikkuh: Hoe zou je die doelgroep dan omschrijven?! Ben ik erg benieuwd naar.

M33sMan, 2 jaren geleden
afbeelding van M33sMan

Lol @moeder van IKKUH


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 19 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl