Jammer hoor: Netflix voorlopig niet naar Nederland

tags:
Userpica

Videodienst Netflix komt de komende maanden nog niet naar Nederland. Mogelijk pas in 2014 start Netflix in andere landen.

Over de komst van de populaire Amerikaanse videodienst Netflix naar Nederland gaan al jaren geruchten. Het bedrijf had eerder ook vacatures voor Nederlandstalige medewerkers, maar de plannen lijken op een laag pitje te zijn gezet. In een brief naar investeerders meldt Netflix dat er in de eerste helft van 2013 geen lanceringen in nieuwe landen staan gepland, schrijft Tweakers.

"We onderzoeken de uitbreiding naar diverse markten voor eind 2013 en 2014, maar er zijn nog geen beslissingen genomen", staat er in de brief. Onlangs startte Netflix wel in Scandinavische landen. Daarnaast is Netflix ook actief in de VS, Groot-Brittannië, Ierland en Zuid-Amerika. Een groot pluspunt van Netflix is de grote catalogus en dat de dienst heel veel apparaten ondersteunt.


Ramon1974, 2 jaren geleden
afbeelding van Ramon1974

Misschien eens kijken naar Hola, dan schijn je Netflix wel aan te kunnen. Misschien een recensie waard?
http://thenextweb.com/apps/2013/01/24/swee...

Hendrik, 2 jaren geleden
afbeelding van Hendrik

Wie weet maken we nog mee dat er één Europese BUMA organisatie komt en dat dit soort bedrijven niet als een spelletje Risk land voor land moeten veroveren met andere voorwaarden en tarieven.

Paul Gun, 2 jaren geleden
afbeelding van Paul Gun

Zonde, gebruik zelf de US versie via mijn AppleTV en vind het echt een uitkomst. $8 per maand voor Netflix + $5 per maand voor unblock-us. Werkt echt ideaal, gewoon lekker snel (HD geen probleem) en de catalogus is gewoon perfect. Toch zou een NL versie nog beter zijn, zeker voor kinderen.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 162 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl