Is je ideale vliegtuigmaatje een prater of een slaper?

tags:
Userpica

Met Satisfly krijg je altijd het ideale stoelmaatje in het vliegtuig.

Bij het kopen van een vliegticket of het inchecken op een vliegveld kun je tegenwoordig je stoel kiezen. Handig, zo kun je bijvoorbeeld aan het gangpad gaan zitten als je weet dat je vaak naar het toilet moet. Maar vooral wanneer je alleen vliegt weet je nog steeds niet naast wie je komt te zitten. Is het een saaie zakenman terwijl je juist wilt praten of een praatgrage tiener terwijl jij juist wilt dutten? Satisfly bedacht een systeem waarmee iedereen altijd de juiste persoon naast zich heeft in het vliegtuig.

De Letse luchtvaartmaatschappij airBaltic is de eerste die het systeem gebruikt, onder de naam SeatBuddy. Voor de vlucht geef je een aantal criteria zoals leeftijd, gesproken talen, opleidingsniveau, hobby’s en werk door. SeatBuddy kan je nog beter leren kennen als je inlogt met Facebook, Twitter, Flickr, TripIt, Google+ en Foursquare. Die link met sociale netwerken doet denken aan het sociale inchecken waar KLM vorig jaar mee kwam. Sites als FlyerTalk en Planely doen hetzelfde los van een bepaalde luchtvaartmaatschappij.

door Floris Poort, 15-06-2012 2 reacties, 2358 views

Sturkenbaum, 3 jaren geleden
afbeelding van Sturkenbaum

Waar is de huilende baby en de mevrouw die overal over klaagt?

Oh wacht, met Satisfly vliegen natuurlijk alleen leuke mensen mee ;)

NickKivits, 3 jaren geleden
afbeelding van NickKivits

Leuk idee. Maar aan de afbeeldingen te zien gaan ze er wel vanuit dat je altijd drie stoelen hebt met zijn tweeën ;-)


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 190 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl