Kleinere iPad verschijnt mogelijk op sterfdag Steve Jobs

tags:
Userpica

De kleinere versie van de iPad met een 7,85 inch scherm komt in oktober, meldt een Amerikaans persbureau.

Over de kleinere versie van de iPad gaan al lange tijd geruchten. Het lijkt er nu op dat de tablet niet in september tegelijkertijd met een nieuwe iPhone uitkomt. De kleine iPad verschijnt in oktober, meldt persbureau Bloomberg op basis van vier bronnen.

De 7,85 inch schermen worden gemaakt door AU Optronics en LG Display en de coating komt van leveranciers TPK en Yeh Cheng, schrijft Bloomberg. Het zou voor het eerst zijn dat AUO een scherm maakt voor een van Apple's mobiele apparaten. AUO produceert ook de schermen in Macbooks en Sony-laptops.

Vorige week schreef Apple-watcher John Gruber ook al dat het aannemelijker is dat Apple de lanceringen van de iPhone en de iPad opsplitst in twee momenten, waarbij de iPhone eerst aan de beurt is (op 12 september) en een maand later de iPad. Een mogelijke datum waarop Apple de tablet aankondigt is 5 oktober, de sterfdatum van Steve Jobs. Ondanks zijn eerdere bezwaren zou Jobs vlak voor zijn dood toch de komst van een kleinere tablet hebben gesteund.


Pro-user, 3 jaren geleden
Johan Ensing, 3 jaren geleden
afbeelding van Johan Ensing

r.i.p. kleine iPad


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 33 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl