Koffiepot naast de pook

tags:
Userpica

De nieuwe Fiat 500 maakt espressootjes on the go. Ze zijn nog drinkbaar en betaalbaar ook!

De cupholder voor je homebrew in een thermoskop, Starbucks of Coffee company is in de afgelopen jaren de file ingeslopen. Een vers bakkie zetten in de auto was tot voor kort onmogelijk, tenzij je een of ander plastic machinetje uit de camperwinkel op je sigarettenaansteker had aangesloten en op de bijrijderstoel had willen parkeren. De eerste productieauto met koffiezetapparaat is er nu en het is niet eens een luxewagen voor ceo's.

De Fiat 500L kan geleverd worden met koffiemachine naast de pook. Het espresso-apparaat van het Italiaanse Lavazza is geïntegreerd in de middenconsole ter hoogte van de stoelen. In de kit van Lavazza zit ook suiker, een afvalbakje en een lepel die je netjes voor de pook kwijt kunt. Ergens eind van het jaar wordt dit model op de Nederlandse markt verwacht. De accessoire kost 250 euro.


Asjemenou, 3 jaren geleden
afbeelding van Asjemenou

En hoe ga je dan hands-free koffie zetten? En waar laat je de flessen water om 'm steeds bij te vullen?
Weer een onzinnige en dure gimmick.

Werner, 3 jaren geleden
afbeelding van Werner

Nou, ik neem zeker twee keer per week een bakkie koffie mee de auto in en dat bevalt prima. Maar hé, ik ben niet doorsnee hè!

Atheistus, 3 jaren geleden
afbeelding van Atheistus

Jawel, dat ben je wel.

Simon90, 3 jaren geleden
afbeelding van Simon90

"De cupholder voor je homebrew in een thermoskop, Starbucks of Coffee company is in de afgelopen jaren de file ingeslopen."

Dit is een hele rare zin, wat staat er nou? De zin die daarop volgt was een beter begin van de alinea geweest.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 66 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl