Krijgen Apple's witte oordopjes een nieuwe look?

tags:
Userpica

Een Vietnamese site claimt de scoop van Apple's nieuwe oordopjes die bij de nieuwe iPhone en iPod zouden zitten.

De Vietnamese techsite Tinhte.vn, dat al vaker pre-productiemodellen van Apple wist te bemachtigen, heeft nu mogelijk de primeur van de nieuwe koptelefoon die bij de iPhone 5 of een nieuwe iPod wordt geleverd. Op het Vietnamese filmpje (zie onder) is het nieuwe ontwerp van de iPhone-oordopjes te zien. Ze zouden zijn geproduceerd door een fabriek in Vietnam. Volgens de Vietnamezen zitten ze comfortabel, dus dat moeten we maar geloven.

Natuurlijk is er nog geen bevestiging of de oordopjes echt zijn. Maar er staat wel netjes de boodschap 'Designed by Apple in California, assembled in Vietnam' op. Het zou zomaar kunnen. Ziet dit er niet uit als een Apple-design? Het is afwachten tot 12 september als de iPhone hoogstwaarschijnlijk wordt aangekondigd.


Zondaar, 3 jaren geleden
afbeelding van Zondaar

Als ze alleen al beter zitten en klinken dan de huidige dopjes:) Beetje duurzamer is ook geen straf. Maar met of zonder dopjes, appel, laat maar eens zien wat je in september te bieden hebt.

Joey Verseput, 3 jaren geleden
afbeelding van Joey Verseput

Aparte vorm, ben benieuwd hoe ze zitten. Gebruik overigens nooit meer Apple oordopjes vanwege het slechte geluid. Hopelijk hebben zit dit ook verbeterd, mag ook wel bij zo'n dure iPhone.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 111 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl