Laat Stan en Cartman zien hoe cool je bent

tags:
Userpica

In een nieuwe South Park-game ben je een nieuwkomer in de stad: je moet de andere kids ervan overtuigen dat je cool bent.

De nieuwe Southpark-game The Stick Of Truth verschijnt 5 maart, zo werd bekendgemaakt tijdens de Microsoft Xbox-persconferentie in LA. In het spel kruip je in de huid van een kind dat net naar South Park is verhuisd. Als 'new kid' moet je aan de vier vrienden bekend uit de tv-serie bewijzen dat je cool genoeg bent.

De makers van de tekenfilmserie, Trey Parker en Matt Stone, waren zelf aanwezig bij de presentatie. Ze vonden dat het 'crappy' uiterlijk van de serie goed is nagebootst in de game. Wel nieuw voor het duo was dat de jongens ineens van het ene huis naar het andere of naar school moeten lopen, terwijl zij als bedenkers helemaal nooit hadden bedacht waar die gebouwen zich precies bevonden. "We konden altijd gewoon naar de volgende scène snijden. Voor deze game moesten we opeens gaan nadenken hoe Cartman moest lopen als hij naar Stans huis gaat. We hebben de hele stad voor het eerst in kaart gebracht."

South Park: The Stick Of Truth is een van de games met ondersteuning voor Kinect, waaronder de spraakherkenning: je kan tegen de personages schelden waarna je direct antwoorden krijgt. De game verschijnt voor de Xbox 360 en de PS3.


Asjemenou, 3 jaren geleden
SanderLeopard, 3 jaren geleden
afbeelding van SanderLeopard

Ik zou hiervoor zo een nieuwe Xbox aanschaffen.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 38 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl