Lamborghini's SUV heet Urus

tags:
Userpica

Lamborghini bouwt z'n eigen Cayenne.

Toen Porsche de Cayenne ging bouwen, schreeuwden puristen moord en brand. Dat schreeuwen ze nog steeds, maar de Cayenne is bij Porsche inmiddels de belangrijkste cash cow. Dus Maserati liet op de autobeurs in Frankfurt de Kubang zien. Bentley terroriseerde de beurs van Geneve met de afschuwelijke EXP 9 F. Niet meer dan logisch dat Lamborghini ook mee wil gaan doen. Het resultaat heet Urus en ziet er ongeveer zo uit als die naam klinkt.

Eerder maakte Lamborghini de utilitaire LM002. Een pick-up met de motor van een Countach. Daarmee kon de kolos over zandduinen gejast worden door verveelde oliesjeiks. De opvolger zal waarschijnlijk eerder gebruikt worden om van het hotel naar Harrod's te rijden.


Asjemenou, 3 jaren geleden
afbeelding van Asjemenou

Gut, het is wel weer veel stemmingmakerij en bijzonder weinig inhoud... En dan bedoel ik niet de auto, maar dit artikel.

Jorrit, 3 jaren geleden
afbeelding van Jorrit

Het zijn en blijven verschrikkelijk lelijke auto's!

Rutger Middendorp, 3 jaren geleden
afbeelding van Rutger Middendorp

Wat ik niet zo goed begrijp is waarom er lampen op moeten zitten van een sportauto. Net als bij de Cayenne. Daardoor ziet hij er als een uitgelubberde hypercar uit. Waarom niet, net als bij de LM een flinke neus?

HankyMoody, 3 jaren geleden
afbeelding van HankyMoody

Lamborghini lelijk?! Wat zei je?

Roelez, 3 jaren geleden
afbeelding van Roelez

Uhh nee als deze lamborghini muziek was geweest dan was t een afrojack

Pierre Buermans, 3 jaren geleden
afbeelding van Pierre Buermans

Beest van een wagen, maar iets teveel copy van de concurrentie. o.a. het zij-profiel van de RangeRover Evoque. Ofwel niet zo gewaagd als ik van Lamborghini zou verwachten. Ach ja het is ook een VWAG product dus wat wil je.

lammertk, 3 jaren geleden
afbeelding van lammertk

Doe mij dan maar een LM002, ook lelijk maar wel meer karakter.

bmwbert, 3 jaren geleden
afbeelding van bmwbert

Nee. Te korte neus. Duidelijk familie van de rest. Maar geen suv. Zoals de LM 002. Van dichtbij mooi van veraf nee... LM 002 gezien in Santa Agata Itali


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 139 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl