Laptops mogelijk uitgerust met Kinect

tags:
Userpica

De tijd dat je je laptop bedient met handgebaren is niet ver weg meer. De eerste prototype laptops met Kinect zijn gesignaleerd.

Microsofts Kinect is het snelst verkopende consumentenelektronicaproduct ooit. De Xbox Kinect is al in 18 miljoen huishoudens wereldwijd te vinden. Dat aantal zal alleen maar toenemen. Microsoft kondigde onlangs aan dat de Kinect in 2012 ook beschikbaar komt voor de desktop pc. Nu blijkt dat er ook hard gewerkt wordt aan laptops met Kinect- integratie.

The Daily kreeg twee Windows 8 prototype laptops onder ogen die waren uitgerust met een reeks Kinect sensoren op de plek waar normaal de webcam zit op een laptop. Gaming is uiteraard de meest voor de handliggende toepassingen maar met handgebaren kan je natuurlijk ook de laptop bedienen. Een bron bij Microsoft bevestigde aan de The Daily dat het inderdaad om officiële prototypes gaat, waarschijnlijk Asus- netbooks.

door David Lemereis, 30-01-2012 1 reactie, 4382 views

iOS BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden
afbeelding van iOS BRIGHT.app gebruiker

Hahahah, ctrl-alt-delete, wordt vervangen door 'the Finger'


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 18 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl