Liever druktoetsen? Case maakt van iPhone een soort Blackberry

tags:
Userpica

De Spike Case maakt van je iPhone een soort Blackberry door een wegklapbaar toetsenbordje toe te voegen.

De Spike is een ideale iPhone-case voor mensen die maar niet kunnen wennen aan typen op een touchscreen en nog steeds wel eens verlangen naar tekstinvoer via drukknopjes. De hoes heeft een 4 mm dun toetsenbordje dat over het touchscreen van de iPhone zit, precies op de plek van het virtuele toetsenbord. De toetsaanslag geeft de case door op het touchscreen van de iPhone.

De Spike Case is via Kickstarter te koop voor 20 dollar (als je snel bent) of anders 25 dollar. Er is 75 duizend dollar nodig om de benodigde financiering binnen te halen. De teller staat pas op 25 duizend maar er zijn nog 32 dagen te gaan. Er is ook een luxere versie met een scharniertje aan de zijkant waarmee het toetsenbord is weg te klappen. Deze Spike 2 kost 40 dollar. Deze Spike 2 is een stuk praktischer, omdat het toetsenbordje anders ruimte op je touchscreen in beslag neemt en je de case steeds moet loshalen als je dat deel van het scherm wilt gebruiken.

De Spike Case is een project van een vader en zoon uit Seattle. De vader heeft al 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van externe toetsenborden voor tal van apparaten waaronder oude Macs en de PalmPilot.


Kenneth B. Done, 3 jaren geleden
afbeelding van Kenneth B. Done

Dus je verbergt de helft van je scherm? En de rest van de tijd is je telefoon 3 keer zo dik?

Kees-Jan, 3 jaren geleden
afbeelding van Kees-Jan

Tja als je geen smartphone met touchscreen wilt, neem dan gewoon...een BlackBerry!

Simon90, 3 jaren geleden


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 85 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl