Megaupload gaat een comeback maken

tags:
Userpica

Het vervolgde Megaupload krijgt binnenkort een comeback. Volgens Kim Dotcom is de nieuwe Megaupload bijna af.

"Het programmeerwerk is voor 90 procent af, de servers zijn onderweg. Advocaten, partners en investeerders zijn er klaar voor. Heb geduld, het komt eraan", zegt internetondernemer Kim Dotcom tegen Torrentfreak over het vervolg op zijn Megaupload.com. Dotcom werd eerder dit jaar, samen met een Nederlander die de techniek voor hem deed, opgepakt in Nieuw-Zeeland, wegens grootschalige copyrightschending.

Megaupload.com was een van de populairste plekken om bestanden te hosten en te delen met anderen. Maar na een opsporingsactie geleid door de FBI zaten Dotcom en enkele van zijn medewerkers maanden vast. De VS eist zijn uitlevering. Zie ook onze reconstructie van de jacht op deze piratenkoning.

In afwachting van het proces werkt de rijke internetondernemer Dotcom nu aan een comeback. Wat het 'nieuwe Megaupload' precies wordt, is nog vaag. Het gaat wel weer iets te maken hebben met het hosten van bestanden, maar het wordt ook breder. De Duitser zou ook contact hebben met makers van mail-, voip- en video-apps. Hij blijft strijdlustig: "Ik ga de wereld op z'n kop zetten. Power to the people. Bye bye Echelon. Hello Freedom."


oscar, 3 jaren geleden
afbeelding van oscar

Het is nog maar de vraag of Nieuw-Zeeland de zaak rond krijgt: http://mobiel.nu.nl/pda/tech/444221-Illega...

st33fie, 3 jaren geleden
afbeelding van st33fie

Haha hij is echt tof .. In the gumball rally met z'n mercedes fetish alleen gordel om in landen die gare ziekenhuizen hebbe

Julius Barthus, 3 jaren geleden
afbeelding van Julius Barthus

Iemand een idee wat dit gaat worden?
Wereldwijd Voipen nieuwe stijl ?


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 89 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl