Microsoft houdt Office vaag op retina-scherm Macbook Pro

tags:
Userpica

Microsoft is nog niet van plan om Office for Mac aan te passen om de leesbaarheid op Apple's retina-schermen te verbeteren.

Gebruikers van Office for Mac met zo'n nieuwe Macbook Pro met retina-scherm klagen dat Word, Excel en Powerpoint er slecht uit zien op de schermen met de hoge pixeldichtheid. Letters ogen wazig, terwijl Microsofts mailprogramma Outlook er wel goed uit ziet. Ze eisen massaal dat Microsoft retina-schermen gaat ondersteunen, maar die zitten voorlopig alleen in Macbooks.

Microsoft doet er voorlopig niets aan. Er zijn volgens het Office-ontwikkelteam nog geen plannen voor een update die de weergave voor retina-schermen verbetert. Overigens ziet ook Windows er vaag uit op de nieuwe Macbook Pro-generatie. Een van de nadelen van de retina-versie van de Macbook is dat alleen apps die zijn aangepast er beter uitzien. Dat geldt bijvoorbeeld al wel voor Google Chrome.


arno_vos, 3 jaren geleden
afbeelding van arno_vos

Die schoften van Microsoft ook, niet meteen een high-res versie van Office uitbrengen omdat 1 laptop van de concurrent een high-res scherm heeft.

Pro-user, 3 jaren geleden
afbeelding van Pro-user

Als steve levend zou zijn had microsoft weg gebibberd en al lang hhar software update afgemaakt... Anders office verbod op alle Macs..

Pro-user, 3 jaren geleden
afbeelding van Pro-user

O ja, enige platform (osx) waar dat office shit meest legaal geinstaleerd word..


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 106 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl