'Microsoft test eigen smartphone al'

tags:
Userpica

Microsoft zou in Azië zijn eigen Surface-smartphone al aan het testen zijn.

Geruchten over de komst van de eerste smartphone van Microsoft zelf gaan al langer, maar nu schrijft The Wall Street Journal dat de Windows-telefoon al wordt getest. Dat hebben bronnen bij Aziatische leveranciers aan de Amerikaanse krant gemeld. Het toestel zou een scherm tussen de 4 en 5 inch hebben.

Het is niet zeker of Microsoft al besloten heeft of het toestel op de markt komt. Het kan als laatste redmiddel achter de hand worden gehouden voor het geval Windows Phone 8 even onsuccesvol als de voorganger blijkt.

Afgelopen vrijdag bracht Microsoft in acht landen zijn eerste tablet, de Surface, op de markt. De Surface werkt met de RT-versie van Windows 8, bedoeld voor tablets en is de eerste mobiele hardware die Microsoft zelf heeft ontwikkeld. Maandag volgde de release van Windows Phone 8, waarmee Nokia, HTC, Samsung en Huawei de komende weken toestellen uitbrengen. Zie ook onze eerste indruk van de HTC 8X.


Arnaud, 3 jaren geleden
afbeelding van Arnaud

Zoon: waar is je reactie?

Dick de Wit, 3 jaren geleden
afbeelding van Dick de Wit

Ikkuh komt niet want hier kan je geen apple afzeik reactie plaatsen. Nou ja ikkuh zou het hier zelfs voor elkaar krijgen.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 189 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl