MrSolidSnake745 maakt floppymuziek op verzoek

tags:
Userpica

Van de Zelda-melodieën tot Skrillex en Aladdin: MrSolidSnake745 zorgt ervoor dat zijn floppy drives het lied spelen.

Het idee is inmiddels bekend: pak ouderwetse computerapparaten en laat ze een liedje spelen. Maar er is er maar één die zo geraffineerd te werk gaat als YouTube-gebruiker MrSolidSnake745.

Het afgelopen half jaar heeft MrSolidSnake745 (vernoemd naar een karakter uit de game Metal Gear) meer dan 40 video's gemaakt van floppy drives die een liedje spelen. Zoals de hoogtepunten What Is Love? van Haddaway, Arabian Nights van Aladdin, Zelda Dragon Roost Island en Scary Monsters And Nice Sprites van Skrillex. Allemaal in dezelfde kale setting: beeldscherm, microfoon en floppy drives. Voor de werking klik je op de FAQ-link onder elk filmpje.

De maker is zo aardig om ook de mogelijkheid te bieden om verzoekjes in te dienen. In een bestand dat je uit zijn Dropbox kan halen, zie je welke nummers hij al gedaan heeft, welke er in de planning staan en welke er zijn aangevraagd. 

Dus als je niet kan wachten tot Little Green Bag van George Baker door floppy's wordt gespeeld, verenigt u en meld het aan MrSolidSnake745.

door Bram van Dijk, 30-03-2012 1 reactie, 2930 views

Reindert, 3 jaren geleden
afbeelding van Reindert

Echt heel vet! Begrijp niet dat iemand hier tijd voor maakt, maar echt konings! Scary Monsters & Nice Sprites is vooral nice..


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 131 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl