Na Galaxy smartphone en tablet nu ook een Galaxy Camera

tags:
Userpica

Samsungs Galaxy-lijn krijgt nu ook een compact-camera: de Galaxy Camera heeft Android, wifi en 3g om foto's gelijk online te zetten.

Na smartphones, tablets en mediaspelers gebruikt Samsung nu ook de merknaam Galaxy voor een camera. De Galaxy Camera werkt met Android-versie Jelly Bean en werd op de IFA in Berlijn gepresenteerd. De Galaxy Camera heeft een 16 megapixelsensor en een 21x zoomlens. Net als de Galaxy S III heeft hij een quadcore chip en een 4,8 inch touchscreen, waarop ook webbrowsen mogelijk is.

Het is niet de eerste wifi-camera met Android: Nikon kwam onlangs ook met zo'n model, de S800c, maar die maakt gebruik van de oude 2.3-versie van Android. En de Samsung-camera kan behalve via wifi ook via 3g foto's en filmpjes versturen. Er komt zelfs een 4g-variant. De Android-camera heeft ook een app om foto's automatisch via allerlei clouddiensten te backuppen.

De Galaxy Camera is vanaf het vierde kwartaal in Nederland te koop voor 599 euro.


Ando, 3 jaren geleden
afbeelding van Ando

damm de prijs is zoooo hoog

Sander db, 3 jaren geleden
afbeelding van Sander db

Ik dacht dat telefoons op cameras gingen lijken, niet andersom...

Nigel S., 2 jaren geleden
afbeelding van Nigel S.

de prijs ligt al wat lager en voor 31-12-12 krijg je korting bij aanschaf


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 175 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl