Nederlander lanceert sociale startpagina in Silicon Valley

tags:
Userpica

Totally.me brengt vijftien sociale netwerken en nieuwsfeeds op één homepage samen. Het is een startup van een Nederlander in Silicon Valley.

De Nederlandse internetondernemer Arjan de Raaf heeft dinsdag in de VS zijn sociale nieuwsportaal Totally.me gelanceerd (toegang op uitnodiging). De site wil alle sociale updates en nieuwsstromen samenbrengen op één gepersonaliseerde homepage, een beetje à la iGoogle. De site laat gebruikers behalve hun accounts op sociale netwerken koppelen ook nieuwsfeeds toevoegen als een alternatief voor het lezen van allerlei rss-feeds via diensten als Google Reader.

Totally.me ondersteunt vijftien sociale netwerken, waaronder Twitter, Facebook en Pinterest, en is nog alleen op uitnodiging te gebruiken. Vanaf de persoonlijke homepage zijn nieuwtjes en updates te bewaren, door te sturen of te filteren op trefwoorden. Het is ook mogelijk om te liken of te reageren direct vanaf de site. Totally.me biedt ook de mogelijkheid om terug te bladeren in de geschiedenis, om nog eens het nieuws en vriendenupdates van een dag in het verleden terug te lezen.

De startup meldt onlangs een investering te hebben opgehaald om de eerste versie in de lucht te krijgen en is nu bezig nog meer geld op te halen. Nederlander Arjan de Raaf woont al enkele jaren in Silicon Valley. Eerder werd hij door de OPTA aangemerkt als spywareverspreider, maar later stelde de rechter dat de toezichthouder in die zaak fouten heeft gemaakt. Er loopt nog een hoger beroep. De Raaf lanceerde de site deze week tijdens het prestigieuze evenement Techcrunch Disrupt in San Francisco:


Sturkenbaum, 3 jaren geleden
afbeelding van Sturkenbaum

moest even denk aan The office:
http://youtu.be/ytc9-wGCHW0

Mooi idee.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 185 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl