Nederlandse BeBook komt met nieuwe ereader

tags:
Userpica

De nieuwe Club S-reader van het Nederlandse BeBook heeft een verbeterd scherm met Pearl-eInk en een snellere chip.

De Club S is de opvolger van de 6 inch BeBook Club die redelijk goed is verkocht in Nederland. BeBook maakt nu ook de stap naar de Pearl-schermen met een hoger contrast en snellere verversing, nadat Sony en Amazon vorig jaar al readers met dit soort schermen introduceerden. De eInk-schermen zijn nog altijd zwart-wit.

Het nieuwe model heeft ook een snellere 800 MHz-processor van Marvell, waardoor hij sneller werkt. Ook zijn twee keer zoveel bladzijdes om te slaan op een volle batterij door een krachtigere batterij. Het interne gehuegen is verhoogd naar 2 GB. BeBook toont de Club S eind deze week op een beurs in Berlijn. De prijs is nog onbekend.

BebBook introduceerde in juni zijn eerste tablet met touchscreen, de BeBook Live. Deze Android-tablet met 7 inch scherm kost inmiddels online vanaf 239 euro.

Intussen ontdekte Readers.nl zaterdag op Bol.com een productpagina voor een nieuw model van de Sony-reader, de PRS-T1. Deze 6 inch reader met Pearl-scherm heeft nu ook wifi, waarmee de reader toegang geeft tot de ebookwinkel van Bol.com. 


Android BRIGHT.app gebruiker, 4 jaren geleden
iOS BRIGHT.app gebruiker, 4 jaren geleden
iOS BRIGHT.app gebruiker, 4 jaren geleden
afbeelding van iOS BRIGHT.app gebruiker

Blijft t toch niet handiger om de kindle (over internet) te kopen?

Toon61, 4 jaren geleden
afbeelding van Toon61

Wat een verschrikkelijk lelijk hoesje


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 6 Bright Bunch leden en 123 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl