Nederlandse blogs in de race voor een BOB

tags:
Userpica

De Nederlandse site Foodlog is in de race om het beste weblog van de wereld te worden. Volgens de standaard van de blogwedstrijd the Best of the Blogs (The BOBs) tenminste. The BOBs zijn ook dit jaar op zoek naar de beste weblogs in elf talen, waaronder dus het Nederlands. Het is de vijfde keer dat Duitse publieke omroep Deutsche Welle the BOBs organiseert, in Nederland doet Radio Wereldomroep dat.

Onzemaninteheran is vertegenwoordigd in de categorie voor weblogs die zich inzetten voor vrijheid van meningsuiting. Het Volkskrantblog van Afi Seikler doet mee voor een BOB in de Blogwurst-categorie voor blogs met de meest merkwaardige, verrassende of vernieuwende berichten. Om een handje te helpen, of om een andere favoriet te steunen, kan je tot 26 november stemmen. De prijsuitreiking is een dag later in Berlijn. Vorig jaar lukte het Nederlandse blogs niet om te scoren in een internationale categorie. Wel zal een van de elf Nederlandse blogs worden uitgeroepen tot beste Nederlandse blog.


Verbal Jam, 7 jaren geleden
afbeelding van Verbal Jam

Ach ja, die bobs...

bezoeker, 7 jaren geleden
afbeelding van bezoeker

Net zo oninteressant als de Dutch Bloggies. Navelstaren voor gevorderden.

Gertjan van Laar, 7 jaren geleden
afbeelding van Gertjan van Laar

Het blog Osocio (http://www.osocio.org) is genomineerd voor Beste Engelstalig weblog en heeft ook een Nederlandse initiatiefnemer.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 88 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl