Nieuwe Aldi-smartphone heeft groot scherm en Android 4.0

tags:
Userpica

Het nieuwe topmodel van Wolfgang, het smartphone-merk van Aldi, heeft een 4.3 inch scherm en draait op Android 4.0.

De goedkope Wolfgang-smartphones zijn een grote hit. Het vorige grote Android-toestel van Wolfgang was binnen enkele dagen compleet uitverkocht. Supermarktketen Aldi lanceert een geüpdate versie van dat toestel, die een snellere processor en ondersteuning voor dualsim heeft.

Door dualsim heeft de gebruiker de mogelijkheid om met twee simkaarten tegelijkertijd bereikbaar te zijn; handig als je je zakelijke en privenummer met één toestel wil beheren.

De smartphone beschikt verder over gps, een 5 megapixelcamera met flitser aan de achterzijde, een 1,3 megapixelcamera aan de voorzijde om te videobellen. Het gave aan het Wolfgang-toestel is dat Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) erg op Vanilla Android - Android zoals Google het graag ziet - is gebaseerd. Zo heb je geen last van voorgeïnstalleerde apps (ook wel bloatware genoemd) en behoudt Wolfgang dezelfde stijl als de officiële Google-smartphones hebben, waaronder de Nexus S en Galaxy Nexus. De Android-updates gaan echter wel via Wolfgang.

Het nieuwe Android-toestel is vanaf 1 september bij de Aldi voor 179 euro te koop, inclusief platte reisoplader en een luxe headset. En dat is een mooie prijs voor een goede en simplistische Android-ervaring.

door Daniël Verlaan, 27-08-2012 13:49 3 reacties, 12221 views

st33fie, 2 jaren geleden
ikkuh, 2 jaren geleden
afbeelding van ikkuh

ai ronde hoeken en swipe bewegingen....dat wordt 1 miljard dokken...

Julius Barthus, 2 jaren geleden
afbeelding van Julius Barthus

Dual sim is vooral handig omdat je zo twee sim-only abbo's kunt draaien, op sim 1 alle belminuten en op sim 2 een onbeperkt data sim-only.

Dit is ook de reden waarom dual sim wordt tegengehouden door de tellecom bedrijven , want die zijn bang dat bovenstaande bij het grote publiek aanslaat, want goedkoper.

Aangeboden sim-only abbo's zijn nl altijd een voor de gebruiker ongelukkige combinatie van weinig belminuten maar veel Data , of onbeperkt bellen maar met dure afrekening op de MBytes.

Aldi toestel is veel te duur geprijsd , een soorgelijk toestel bestel je in China onder de 100 euro, maar leuk vind ik het wel, de diversiteit.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 136 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl