Nieuwe versie Apple TV biedt full hd

tags:
Userpica

Apple heeft een nieuwe versie van Apple TV aangekondigd met full hd-videokwaliteit.

De nieuwe versie van Apple TV, woensdagavond aangekondigd, biedt ondersteuning van full hd-kwaliteit video. De interface van Apple TV is ook verbeterd en heeft nu ook een Genius-functie voor het automatisch aanbevelen van films op basis van je kijkgedrag. Vanuit iCloud zijn vanaf nu direct eerder gekochte films opnieuw te downloaden en via Apple TV te bekijken. Met de iTunes Match-dienst is er ook toegang te krijgen tot muziek via Apple TV.

Apple heeft de interface van Apple TV verbeterd zodat het makkelijker is geworden om apps van derde partijen te benaderen. Als je een foto op je iPhone neemt kan hij automatisch op je Apple TV verschijnen zonder dat je er iets voor hoeft te doen. De foto verschijnen ook in full hd-kwaliteit (1080p). De nieuwe Apple TV-versie kost 109 euro en is vanaf volgende week beschikbaar.

Over de komst van een eigen tv-toestel heeft Apple nog niets gemeld.


arjen3, 3 jaren geleden
afbeelding van arjen3

Apple TV 2 had natuurlijk al gewoon 1080 moeten zijn. De rest had met een software update gedaan kunnen worden. Had er helemaal geen 'nieuwe' hoeven komen.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 128 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl