Nokia beaamt plannen voor tablets

tags:
Userpica

Nokia's hoofd design heeft bevestigd dat het Finse bedrijf werkt aan een eigen tablet.

De geruchten zijn waar: Nokia komt later dit jaar met een eigen tablet. Het designhoofd van het Finse bedrijf heeft gezegd dat hij een derde van zijn budget besteedt aan het ontwerpen van nieuwe tablets. "We werken eraan", sprak Marko Ahtisaari.

Eerder had Nokia-baas Stephen Elop al gezegd dat Nokia interesse heeft in de tabletmarkt, maar dat het bedrijf met een andere aanpak moet komen dan alle concurrenten van Apple die het tot nu toe moeilijk hebben om van hun alternatieven voor de iPad een succes te maken. 

Nokia's tablet zal waarschijnlijk werken met Windows 8. De tablet zou een 10 inch model worden met een dual-core processor. De eerste Windows 8-tablets afkomstig van bekende pc-fabrikanten als Dell worden dit najaar verwacht. 


Kees-Jan, 3 jaren geleden
afbeelding van Kees-Jan

Ik ben erg benieuwd wat Nokia zou maken...ik moet toegeven dat ik namelijk toch wel aangenaam verrast was door de Lumia. Heb daardoor hoop dat ze op tablet markt ook met iets echt verfrissends komen in plaats van de zoveelste iPad ripp-off


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 17 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl