Nooit meer te rood of te droog

Nooit meer te rood of te droog

31-08-2010 14:44 Laatste update: 29-04-2018 04:00

Eén medium en twee well done steaks op tafel. Geen enkel probleem met de Steak Station.

Als ik me ergens aan kan ergeren is het een stuk vlees dat rood van binnen is als je om well done hebt gevraagd. Je verwacht dat een beetje kok dat haarfijn aanvoelt. Maar nu je zelfs thuis een perfecte steak kan maken, verwacht ik die teleurstelling nooit meer mee te hoeven maken.

Met de Steak Station kun je tot vier verschillende steaks perfect in de gaten houden. Bovendien zie je er uit als Heston Blumenthal met vlees dat via injectienaalden aan de monitor ligt. Als dat geen indruk maakt op de nazomerse barbecue dan weet ik het ook niet meer.

Bijkomend voordeel van de Steak Station is dat hij ook de oven overleeft. Dit ultieme kookgadget kost nog geen 20 euro exclusief verzendkosten. Mocht één van onze lezers het apparaat al gebruikt hebben, dan horen we graag een eerste indruk in de reacties.