Nu.nl-uitgever komt met tabloid

tags:
Userpica

Sanoma, uitgever van Nu.nl en veel tijdschriften, komt binnenkort met een online tabloid. 

Sanoma start met een tweede nieuwssite naast succesnummer Nu.nl, schrijft Villamedia. Het wordt een online boulevardblad met een eigen merk en uitstraling. Volgens de uitgever wordt het 'een tabloid met opmerkelijk en entertainment nieuws'. Nu.nl heeft al sinds de start een sectie Achterklap, maar de nieuwe site krijgt een iets minder neutrale toon.

De nieuwe internettabloid gaat volgens de uitgever veel meer met beeld werken. Ook laat de site bezoekers makkelijker artikelen delen met anderen. De naam is nog geheim. Wie heeft een goede suggestie?

Vergeleken met boulevardbladen als de Britse Daily Mirror en The Sun of het Duitse Bildzeiting is zelfs De Telegraaf hier geen echte tabloid te noemen. Maar volgens de uitgever wordt de nieuwe site 'geen Nederlandse The Sun'. Populaire roddelblogs als TMZ of Perez Hilton zijn hier in den lande trouwens ook nog weinig.


Sven H, 3 jaren geleden
afbeelding van Sven H

Alles wat sanoma had aangeraakt was al veranderd in advertentiepulp. Dat ze nu een pulpblad gaan beginnen is eigenlijk een logische stap.

Dat is de enige manier om nog winstgroei te realiseren, bij alle andere bladen is de groei er wel uit, die meuk hoeven mensen niet meer.

Sanoma was BLEH, en is nu nog meer BLEH!

En het ergste is dat het waarschijnlijk ook nog verkocht gaat worden...

Android BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden
afbeelding van Android BRIGHT.app gebruiker

Ik denk dat het iets wordt als "hetinteresseertmegeenfluit.nl"...

Bezoeker, 3 jaren geleden
iPhone BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden
afbeelding van iPhone BRIGHT.app gebruiker

Was de hoofdredacteur ban Nu.nl niet ineens vervangen ? Langzaam beginnen redenen duidelijk te worden.

iOS BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden
afbeelding van iOS BRIGHT.app gebruiker

Nog erger dan de Story, Prive, en Telegraaf bij elkaar dus.......Met het gemiddelde PVV I.Q. Zoals dat heden ten dagen in Nedeland gebruikelijk is gaan ze zeker scoren !


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 116 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl