Ochtendritueel verstoord: Facebook offline

tags:
Userpica

Na het wakker worden even Facebook checken, kon vanochtend niet. Het sociale netwerk was uren offline.

Storingsmeldingen kwamen er uit tal van landen. Dat Facebook offline was, had vooral veel gevolgen voor het ontwakende Europa, waar iedereen die de dag normaal begint met het inloggen op het sociale netwerk nu opeens iets voor zichzelf moest gaan doen. Op Twitter waren de grappen over de plotseling stijgende arbeidsproductiviteit en vergeten verjaardagen niet van de lucht.

Rond negen uur waren de problemen weer verholpen. Op het moment van schrijven was het nog onduidelijk waardoor de storing was veroorzaakt. Facebook meldde er zelf althans nog niets over. ZDNet UK meldt dat er her en der wordt gesuggereerd dat er sprake was van een DNS-probleem. Tweakers wijst op een mogelijke distributed denial of service (ddos) aanval.


Luuk Hermans, 3 jaren geleden
afbeelding van Luuk Hermans

Ik wist niet weer wat ik moest doen zonder
Facebook! xD

Alwayslookonthebrightside, 3 jaren geleden
afbeelding van Alwayslookonthebrightside

Iedereen is zo verslaafd aan Facebook. Het blijft me verbazen. Al behoor ik zelf ook tot die groep. Je bent helemaal lost als je even niet kunt kijken haha

Daarom denk ik ook dat er veel aandacht zal zijn voor de beursgang van facebook: http://online-aandelenkopen.nl/aandelen-ti...


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 26 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl