Office-apps van CloudOn nu ook in Nederlandse app-stores

tags:
Userpica

De office-apps van CloudOn zijn sinds woensdag ook bij de Nederlandse App Store en Google Play te vinden.

Met de gratis CloudOn-apps is het mogelijk om op iPads of Android-tablets de volledige functionaliteiten van Microsoft Office en Adobe Reader te gebruiken, in combinatie met integratie van clouddiensten als Dropbox, Box.net en Google Drive. In januari lanceerde CloudOn op iOS en werd korte tijd de nummer 1 gratis app op de iPad in de Amerikaanse App Store. Inmiddels is er ook een versie voor Android-tablets verschenen in Engelstalige landen.

Volgens CloudOn is de reden voor de Nederlandse lancering dat er een grote vraag voor de apps is uit ons land. De apps verbinden via de cloud met Office-software op de servers van CloudOn. Hierdoor kan je in de volledige Office-programma's die je gewend bent werken. De CloudOn-apps bieden ook toegang tot pdf's via Adobe Reader en kunnen allerlei fotoformaten openen, waaronder Photoshop-bestanden.


Jan Willlem, 3 jaren geleden
afbeelding van Jan Willlem

Jammer dat Apple NOG STEEDS haar eigen iWork voor de Mac niet geschikt heeft gemaakt voor iCloud, zodat je op een prettige manier overal met iWork kan werken...

Ik begrijp er echt niks van dat ze dat al zolang hebben laten liggen.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 63 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl