Online shoppen bij CDA door fout gratis

tags:
Userpica

Door een fout in de webshops van de meeste politieke partijen kon je nagenoeg gratis winkelen. CDA leverde de promotiegoederen.

De webshops van de SP, VVD, CDA, Partij voor de Dieren, PvdA en SGP bevatten fouten waardoor bezoekers negatieve aantallen van producten konden invullen. Zo lukte het om nagenoeg gratis spullen van de politieke partijen te bestellen. De enige kosten die in rekening werden gebracht waren voor de afhandeling.

De meeste partijen ontdekten de fouten zelf maar het lukte bijvoorbeeld een aantal bezoekers van de site Melf om voor nop grote hoeveelheden producten met CDA-logo te kopen. BarôZZa ontving 600 ballonen, 4 polo’s, glazen en karaffen voor in totaal maar 4 euro terwijl gebruiker Ragboer een grote bestelling wijnkoelers, kartonnen bekers, ijskoelers en paraplu’s ontving naast een bestelling van 49.000 stickers waar hij slecht 4,75 euro voor betaalde. Ondertussen heeft het CDA de webshop offline gehaald om de fout te corrigeren.


mcx61, 3 jaren geleden
afbeelding van mcx61

Al was het gratis...

Werner, 3 jaren geleden
afbeelding van Werner

Wat die hierboven zegt...

pimbee, 3 jaren geleden
afbeelding van pimbee

CDA? Bestaat dat nog?

Diatopia, 3 jaren geleden
afbeelding van Diatopia

De webshop liep al vooruit op de verkiezingen. Inkopper natuurlijk.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 59 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl