Onomklapbare plu

tags:
Userpica

Sinds vrijdag hebben zich drie paraplu's in mijn portiek verzameld. Zielige, gesneuvelde paraplu's. De eigenaars hebben ze, toen bleek dat ze geen stand hielden tegen de wind, afgedankt en weggesmeten. Uit eigen frustratie hebben drie industrieel ontwerpers uit Delft een plu ontworpen die niet kan omklappen. De SENZ umbrella heeft bovendien een kortere voorkant dan achterkant, zodat hij automatisch de positie met de minste weerstand in de wind aanneemt. Daarmee is het de enige paraplu die comfortabel te gebruiken is bij harde wind. Bovendien geeft hij de gebruiker een groter zichtveld. Wel nog even geduld ajb, de ontwerpers zijn in gesprek met een producent.


bezoeker, 9 jaren geleden
afbeelding van bezoeker
ben zeer geinteresseerd in een paraplu die je met windkracht 10 nog kunt gebruiken, ik woon in Harlingen en hier waait het altijd en ik heb een hond die uitgelaten moet. Ik verneem graag hoe ik aan zo'n paraplu kan komen . Heb van julle gehoord op de radio. groeten, margo Ansenk
Rene, 9 jaren geleden
afbeelding van Rene
Mocht U nog op zoek zijn naar iemand die het wil distribueren voor europa, neemt U maar even contact op. Vriendelijke groeten
wimbers, 9 jaren geleden
afbeelding van wimbers
volgens mij gaat mexx deze plu voeren.
JANUS, 8 jaren geleden
afbeelding van JANUS
L.S. Het klopt dat Mexx deze uitvinding van de T.U. Delft heeft gesteund.Ik heb onlangs een SENZ paraplu bij Mexx Groningen besteld.Als oud-Harlinger ben ik op de hoogte van de weerstomstandigheden.
bezoeker, 8 jaren geleden
afbeelding van bezoeker
Heb over deze paraplu gelezen en het lijkt me - ook voor bv. op de fiets - een ideaal product. Inmiddels kun je hem hier en daar op internet ook al kopen. Ik begrijp ook, dat al dat onderzoek etc. geld heeft gekost en dat dat nu terugverdiend moet worden. Echter, 49,95 voor een paraplu?? Da's ruim 100 gulden!!!!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 45 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl