Opgepast: grote invasie van kleine mensjes in de stad

tags:
Userpica

Slinkachu staat bekend om zijn miniatuurtjes met kleine mensjes die hij in de stad achterlaat. 


Adri Schokker doet het in zijn Reconstruction of a Catastrophe. Akiko Ida neemt toetjes als ondergrond voor haar miniatuurmensen. Slinkachu is de bekendste die met zijn Little People laat zien dat een stuk kauwgom op de stoep een enorm obstakel is. Komend weekend kun je bij Big invasion of small sculptures in Londen zelf een microsculptuur maken, onder begeleiding van Slinkachu.

Jouw scene met minimensjes maakt dan onderdeel uit van een route rond het prestigieuze Victoria & Albert museum in Londen. Foto's van jouw landschap kun je uploaden naar de Flickr stream van Drink Shop Do, waar de workshop plaats vindt. De miniatuur-workshop maakt deel uit van het London festival of Architecture.

Dichter bij huis kun je ook zelf aan de slag. Koop schaalmodelmensen bij de modeltreinwinkel en zoek een vallei in de weg, onkruidoerwoud of kauwgomberg die tot je verbeelding spreekt. 


martijn 101, 3 jaren geleden
Robin, 3 jaren geleden
afbeelding van Robin

Ook erg leuk zijn de boeken zoals Big Bad City uit 2009.Staat hier al een paar jaar in de boekenkast en kijk er nog regelmatig in.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 31 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl