Regisseer ’s werelds eerste twitter-thriller mee met #nff2012

tags:
Userpica

In aanloop naar het Nederlands Film Festival nemen twitteraars de regie over Tygo Gernandt, Halina Reijn en andere acteurs.

Eind september gaat het Nederlands Film Festival in Utrecht weer van start. Net als voorgaande jaren wordt ook dit keer het publiek betrokken bij de campagne in aanloop naar het festival. En waar dat publiek vorig jaar nog de hoofdrol speelde in een korte film, zijn ze dit jaar regisseur.

Onder Controle heet de film die komende maandagavond live door het publiek geregisseerd kan worden. Op die zesde augustus verandert de site van het NFF vanaf 18.30 uur in een livestream. Acteurs Tygo Gernandt, Halina Reijn, Victor Löw, Gaite Jansen en Hanna Verboom hebben dan allemaal een oortje in. Tijdens de live opnamen van de thriller krijgen zij steeds instructies ingefluisterd.

Die instructies zijn tweets met de hashtag #nff2012. Goeie tweets worden door een redactie geselecteerd en bij de acteurs ingefluisterd. Naast de site van het NFF is het resultaat ook rechtstreeks te bekijken via UPC Kanaal 12, van 18.30 tot 20.00 uur. De beste scènes worden uiteindelijk samengevoegd tot een commercial voor de 32e editie van het NFF.

door Floris Poort, 01-08-2012 2 reacties, 3901 views

quintus, 3 jaren geleden
Floris Poort, 3 jaren geleden
afbeelding van Floris Poort

Dank, nu gefixt!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 125 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl