Rek tussen de schappen

tags:
Userpica

Contrast heet het nieuwe modulaire boekenrek van Studio Segers voor Kazaar. Belgisch design van de bovenste plank.

Houten boekenschappen zijn op zich niet bijzonder, wel als ze in combinatie met gesloten volumes worden gepresenteerd. In het ontwerp van de Belgische Studio Segers wordt er gespeeld met het architecturale contrast van de Gulden Snede.

Contrast brengt een modulair gamma dat combinaties toelaat van gestileerde legplanken en zogeheten kastvolumes. Deze volumes kan je vervolgens kiezen met kastfronten dan wel open laten, al dan niet voorzien van een kleuraccent achterin.

Studio Segers, de ontwerpstudio van Wim Segers, is één van de meest productieve Belgische ontwerpstudio's en heeft een uitgebreid palmares aan commercieel succesvol design. Segers richtte de studio op samen met Rita Westhovens en intussen werkt ook zoon Bob Segers en Marjan Brabants in het team.

Bij Kazaar treft Segers Wim Alenus, de oprichter van het jonge designlabel dat eerder al voor Tribù en Indera werkte. Kazaar maakt de lente compleet met een ontwerp van Benoit Deneufbourg. Zijn Crease is een collectie van salontafeltjes die voor het eerst werden getoond in Milaan in 2009 maar nu pas in productie is.

door Christophe De Schauvre, 13-03-2012 19:55 5711 views
The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 24 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl