Rukken met designstukken

tags:
Userpica

Mannenspeeltje Tenga3D uit Japan wint als eerste sex toy een design award voor zijn looks.

Als we het over seks toys hebben, heeft 'aantrekkelijk' vooral betrekking op de functionaliteit. Voorheen betekende een aantrekkelijk uiterlijk bij een seksspeeltje vooral vleeskleurig silliconen, zwart rubber of parels. Het masturbatiehulpstuk Tenga 3D brengt daar verandering in. Het mannenspeeltje uit Japan wint als eerste een designprijs, de Duitse Red Dot Design Award. Terecht?

De Red Dot Award beloont producten voor esthetiek en functionaliteit. Over de functionaliteit van de Tenga kan ik als vrouw niks zeggen, maar er zijn diverse filmpjes waar je 18 voor moet zijn om ze te bekijken die je laten zien wat het effect is. De vorm is vernieuwend. Geen vleeskleur en ook geen ronde vormen of anatomische gelijkennis.

Tenga verbreekt de visuele relatie met menselijke seksorganen en maakt patronen en reliëfs als geometrische figuren. Zo bestaat Polygon uit driehoekjes, is Spiral bekleed met spiralen. Die zitten aan de buitenkant zoals je ziet. Voor gebruik draai je het hele spul binnenstebuiten zodat het reliëf aan de binnenkant terecht komt. En daarna keer je dat weer om, handig met schoonmaken. Een Tenga 3D kost 37 euro, of in de aanbieding voor 23 euro. Wie gaat het proberen?


Atheistus, 3 jaren geleden
afbeelding van Atheistus

Het lijkt mij kut.

Nick K, 3 jaren geleden
afbeelding van Nick K

Ik reageer niet vaak, maar jouw opmerking: Bravo! ;)

Jan Willlem, 3 jaren geleden
afbeelding van Jan Willlem

geef mij maar een old school vagina

Oli4k, 3 jaren geleden
afbeelding van Oli4k

Ik kan nu dus helemaal nooit meer naar design kijken zonder te denken "in Japan is dit vast porno".

Tigre, 3 jaren geleden
afbeelding van Tigre

Alles wat die nep filosoof zegt is kut.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 72 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl