Sex sells op Marktplaats

tags:
Userpica

Of het nou een oude netbook is of een sampler, met wat blote huid op de foto ben je ze op Marktplaats zo kwijt.

Verkooptip: fotografeer je aangeboden goederen met een beetje blote huid van een bevallige dame. Dat is ongeveer de hypothese van het project Woman not included van Maria Zendrera. Wat gebeurt er als je 'sex sells' inzet op Marktplaats? Ze plaatste drie advertenties met droge specificaties en de woorden 'woman not included'. Zal de geboden prijs torenhoog stijgen?

De advertentie van de MacMini is al snel door Marktplaats gecensureerd vanwege 'erotische inhoud'. De andere twee tegelijkertijd gepubliceerde producten staan er nog. Haar Roland sampler heeft Zendrera na een maand verkocht. Het is overigens Zendrera zelf op de foto's. Vorig jaar studeerde de Barcelonese af aan de Rietveldacademie. Dinsdagavond was ze live te zien op de PechaKucha night in Trouw, Amsterdam. Of ook op Bright.nl bloot verkoopt, zie je hieronder aan het aantal views.


Atheistus, 3 jaren geleden
afbeelding van Atheistus

Jôh! Sla eens een ander blad open dan de groene amsterdammer, dan kun je zien dat het al bestaat zolang er papier gedrukt wordt.
Lekker origineel weer.

pimbee, 3 jaren geleden
afbeelding van pimbee

Doe ff gezellig.... Zuurpruimpje... Het leven is prachtig.

Cinematic, 3 jaren geleden
afbeelding van Cinematic

Interessant experiment en leuke foto's maar nu wil ik ook weten wat het resultaat was. Hoeveel mafkezen reageerden op haar advertenties? Is de Roland inderdaad ver boven de gangbare prijs verkocht? De advertentie voor de Acer is niet te vinden en die van de Mac Mini moest ze verwijderen.
Conclusie: sex does not sell??


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 155 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl