Silent disco met alle iPhones in huis

tags:
Userpica

Met Seedio kan je vanaf je iPhone muziek naar andere iOS-apparaten streamen, precies synchroon. Handig voor een silent disco thuis?

Seedio is een nieuwe iPhone-app die muziek naar andere iOS-apparaten op hetzelfde wifi-netwerk kan streamen. Dat doet de app van Oostenrijkse makelij zonder vertraging, zodat iedereen precies hetzelfde hoort. Volgens de appbouwers maakt Seedio van de iPhones in de buurt 'een gesynchroniseerde luidspreker'. Maar een toepassing waar wij aan denken is een 'silent disco', waarbij alle deelnemers op hun koptelefoon op de iPhone precies hetzelfde horen.

De app streamt behalve muziekbestanden op het iPhone-geheugen van het zendende toestel ook de audio van YouTube-clips naar alle draadloos verbonden iOS-apparaten. Luisteraars kunnen liedjes indienen in de playlist van de zender. De app houdt ook de geschiedenis van alle afgespeelde nummers bij. Seedio kan muziek streamen naar maximaal 150 verschillende iOS-apparaten tegelijk, stellen de makers.

De Seedio-app is nu nog gratis, maar uiteindelijk gaat de app om muziek uit te zenden 2,39 euro kosten, schrijft de Oostenrijkse krant Der Standard. Er is volgens de Seedio-makers voorlopig geen Android-versie in de maak.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 24 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl