Sleurhut voor facet design lovers

tags:
Userpica

De computer stelt de bij jou passende caravan samen uit geometrische modules.

Een caravan voorzien van supermoderne snufjes is al niet meer voldoende om de hoofden te doen draaien. Deze Mehrzeller vast wel. Met zijn schil bestaand uit facetten is hij heel opvallend en bovendien naar eigen wens samen te stellen tot een uniek model.

Architectenbureau Nonstandard uit Oostenrijk, gespecialiseerd in architectuur volgens wiskundige algoritmes, heeft software gemaakt waarmee je het basisontwerp tweakt tot een model naar believen. De Configurator (ik hou van namen die vertellen wat ze doen) vraagt een aantal parameters waarna de computer een opstelling genereert op basis van jouw voorkeuren. De architect checkt je configuratie handmatig, waarna de bouw kan beginnen. Daarna rij je rond met je eigen unieke meercellige structuur op wielen. Nonstandard werkt al sinds 2008 aan de caravan. Het eindresultaat ziet er bijzonder uit en het is zelfs gelukt de caravan een interieur te geven dat je thuis wel zou willen. Maar welke voortent past hierbij?


Tom Vooges, 3 jaren geleden
afbeelding van Tom Vooges

Ik ben benieuwd hoe zo'n compleet gepersonaliseerde caravan het op de tweedehands markt doet. Hoe duurzaam is het als je een product compleet richt op de wensen en eisen van één gebruiker?

Pansek, 3 jaren geleden
afbeelding van Pansek

Lijkt wel een een rijdende dikke darm.

Asjemenou, 3 jaren geleden
afbeelding van Asjemenou

Lijkt me heel duurzaam als het ontwerp helemaal is afgestemd op 1 gebruiker, dan zit er namelijk niets overbodigs aan.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 17 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl