Sonastand steunt iPhone en versterkt geluid

tags:
Userpica

Het geluid van je iPhone is wat mager. Deze steun versterkt de audio akoestisch.

In de eerste instantie is de Sonastand een steun voor je iPhone 4 of 4S, maar haar hij werkt meteen ook als akoestische versterker. Hij gebruikt dus geen batterijen, door zijn vorm kanaliseert en versterkt de steun het geluid van je iPhone speaker. Je stopt hem bovendien zo in je zak.

Via Kickstarter waar de steun zijn investeringslimiet al heeft behaald, kun je tot 20 april een Sonastand voor 39 dollar bestellen (plus 10 dollar voor het verzenden). Je kan dan aangeven of je een Sonastand voor een kale iPhone of voor eentje met een skin of een case wilt hebben.

Het ontwerp is van Colin Chu and Bob Wimbrow van de startup Kinetic Custom Machine. Niet alleen ontwierpen de heren de Sonastand maar ze produceren hem ook zelf op hun nieuwe freesmachine. Core77 heeft een mooi artikel hoe deze jongens hun droom verwezenlijkten om hun ontwerpen ook zelf te fabriceren.


jkn, 3 jaren geleden
afbeelding van jkn

Simpele en doeltreffende toepassing voor een bekend probleem van smartphones. Prijs is redelijk. Ik juich dit wel toe.

Rebecca Jongeling, 3 jaren geleden
afbeelding van Rebecca Jongeling

Een echt hebbe dingetje, ik doe mee!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 138 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl