Sony stopt voorlopig met verkoop Xperia Tablet S

tags:
Userpica

Een maand na de start van de verkoop van de nieuwe Xperia- tablet blijkt de spatbestendige tablet toch niet zo goed tegen water te kunnen.

Een van de verkooppunten van de Sony Xperia Tablet S is dat het scherm tegen een spatje zou moeten kunnen. Nu, een maand na de start van de verkoop, blijkt dat er bij de Tablet S door een fabricagefout soms een kier tussen het scherm en de behuizing zit waardoor water toch naar binnen kan dringen. Sony heeft de verkoop daarom tot nader order gestaakt.

Sony weet nog niet wanneer de Xperia Tablet S opnieuw in de verkoop zal gaan. Het bedrijf zal waterschade aan reeds verkochte tablets repareren. De Tablet S was op 7 september beschikbaar in de VS. Europa, Japan en andere landen volgden snel. Tot nu toe heeft Sony rond de honderduizend exemplaren van de Xperia Tablet S verkocht. De spatbestendigheid van de tablet is met name een belangrijk verkooppunt voor Japanners, aldus de BBC. Japanse bedrijven verkopen veel meer waterbestendige gadgets dan in Europa en de VS.

Overigens heeft de Xperia Tablet S naast spatbestendigheid een andere feature die Europeanen waarschijnlijk veel meer aanspreekt. De Xperia Tablet S ondersteunt namelijk meerdere gebruikers zodat pa, ma en de kinderen ieder een eigen account met instellingen kunnen maken. Dat is een zeer handige feature die de iPad bijvoorbeeld mist.

door David Lemereis, 08-10-2012 3461 views
The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 118 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl