Spetterend verflogo voor jarig Google+

tags:
Userpica

Alex Koloskov maakte een indrukwekkende Google Doodle voor de eerste verjaardag van Google+ door potjes verf in de lucht te gooien.

Fotograaf Alex Koloskov was ongeveer de enige in de hele creatieve wereld die nog geen doodle voor Google had mogen maken. Daarom deed hij het op eigen initiatief en niet onverdienstelijk.

Met hulp van Genia Larionova en de gadget Triggertrap (voormalig Kickstarter-project dat de camera een foto laat schieten op het juiste moment) gooide hij de inhoud van potjes verf in de lucht. Van de foto’s maakte hij later de letters van het logo, zoals te zien is in de making of.

Zijn project was een cadeautje voor Google+, dat eind vorige maand 1 jaar bestond. Ook al groeit Google+ volgens Google flink, op dit moment zijn er 250 miljoen gebruikers waarvan 75 miljoen wekelijks, echte zoden aan de dijk zet het nog niet. Hoe vaak raak jij je Google+ account aan?

 

door Bram van Dijk, 13-07-2012 14:31 2 reacties, 4658 views

FransIII, 2 jaren geleden
afbeelding van FransIII

net iets meer dan mijn facebook account... beide benader ik over het algemeen mobiel, dan is google+ gewoon veel mooier en sneller. verder ben ik het beu dat iedereen, al die vergeten ooms etc. op facebook alles ziet wat ik gedeeld heb... om nog maar te zwijgen over de verzoeken en andere meuk die je krijgt van anderen... op Google+ is het heerlijk filteren!

dimi, 2 jaren geleden
afbeelding van dimi

Hmm ik kan ook heerlijk filteren op FB. Ik krijg al die meuk niet. Het zijn altijd dezelfde personen die die meuk sturen en dan doe ik 'alleen echt belangrijk nieuws'. Of ik blokkeer een hele app. No problemo. Google+ vertik ik te gebruiken vanwee de deang die erachter zit je privacy weg te geven. Dat heeft FB ook maar daar kom ik al jaren weg met een alter ego.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 6 Bright Bunch leden en 144 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl