Spijkers en Spijkers-jurk bij een sixpack Bavaria

tags:
Userpica

Kleding van de Arnhemste modezusjes Spijker is doorgaans aan de prijs. Dankzij Bavaria hul je je tijdens het EK Voetbal goedkoop in een oranje versie.

Een heuse Spijkers en Spijkers bij een sixpack Bavaria! Voor de meesten is een item uit de collectie van de Arnhemse modetweeling Truus en Riet Spijkers een te grote aanschaf. Het jurkje V-dress dat Bavaria voor het komende EK heeft gepresenteerd, gaat voor rond een tientje je kast in. Vast niet in de kwaliteit en de kleur die je liefst hebt, maar wel een model dat direct uit de collectie komt. De verdeling in kleurvlakken en diepe v-hals (voor Victory, overwinning) zie je ook in hun tweede SIS by Spijkers en Spijkers modelijn.

De Oranje-supporter kan bijna rekenen op een gadget van Heineken. Slim van Bavaria om niet de strijd om dezelfde doelgroep aan te gaan, maar te mikken op de vrouwelijke Oranje-fan. Vorig jaar kwam Bavaria met de Dutchy Dress.


arno1983, 3 jaren geleden
afbeelding van arno1983

Wat zijn die modellen weer graatmager.

petebrent, 3 jaren geleden
afbeelding van petebrent

Wij kunnen niet wachten tot het EK 2012 weer begint!!!!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 15 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl