Bright Spot: Landmarkt

Adres: Schellingwouderdijk 339, 1023 NK Amsterdam
Open: ma-za 08-20:00 zo 12-18:00 horeca ma-zo 12-22:00
Wifi: nee
Online: www.landmarkt.nl

Verse producten van telers en boeren uit de buurt. Met restaurant om direct te kunnen proeven.

Een voormalig tuincentrum van 1500 vierkante meter biedt onderdak aan een overdekte markthal waar talloze versleveranciers hun waren hebben uitgestald. Landmarkt is niet per definitie ‘biologisch’ maar hanteert wel als criterium dat alle aanwezige producten uit de buurt van de winkel komen. Dus is er Volendamse vis, Haarlems Jopen-bier en ook de groente- en vleesafdeling verkopen lokaal aangevoerde producten.

Naast het feest van verse spullen biedt Landmarkt ook een proeverij. Hier zijn smakelijke vissen te eten maar kan ook wijn geproefd worden. De combinatie van supermarkt en restaurant is redelijk uniek in Nederland. Omdat er niet met tussenhandelaren wordt gewerkt, blijven de prijzen redelijk. 

Waar andere nieuwe supermarktformules krampachtig producten van de bekende A-merken buiten de deur houden, is bij Landmarkt gewoon alles te koop wat je verder bij de reguliere super kunt vinden. De Landmarkt beschikt tevens over een terras aan het water en zit precies in de staart van de Schellingwouderbrug. 

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 35 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl