Bright Spot: Nachtje Euromast

Adres: Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam, 010-2411788
Open: van 122:00 uur tot 10:00 uur (tot 9.30 uur van april t/m september)
Wifi: ja
Online: www.euromast.nl/slapen-ontwaken

Het hoogste bed met balkon in Rotterdam.

In de categorie 'Wist je dat...?': wist je dat de Euromast over twee hotelkamers beschikt? Het wordt nog wel even kiezen. Wordt het een 100 meter hoog overzicht op wereldhaven Rotterdam, of de noordkant met uitzicht op de skyline van Rotterdam? Beide suites beschikken over een tweepersoonsbed, loungehoek, minibar, wifi, roomservice tot 23:00 uur, airco en televisie met dvd-speler. Maar daar ga je natuurlijk niet naar kijken als je het hoogste balkon van Rotterdam onder je voeten hebt. De iets kleinere suite aan de noordzijde - genaamd Stars - heeft een jacuzzi, Heaven is voorzien van een regendouche.

Suites Stars en Heaven zijn luxe in James Bond-stijl. Voorzien van alle gadgets maar in sixties interieur, omdat de Euromast in 1960 ter ere van de Floriade door architect H.A. Maaskant en aannemer J.P. van Eesteren is neergezet. Die stijl heeft Jan des Bouvrie bij de renovatie in 2004 in ere gehouden. ’s Nachts voel je de mast deinen op de wind en ’s winters zou je op het enkelglas ramen ijsbloemen kunnen zien. 

It's not cheap at the top. Beide suites kosten 385 euro per nacht. Daarvoor krijg je wel ontbijt en een fles champagne. In augustus is een overnachting op zondag t/m woensdag met 100 euro korting mogelijk.


, 4 jaren geleden
afbeelding van Bezoeker

Slaap je in de M niet hoger?


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 114 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl