Bright Spot: Nomadz

Adres: Binckhorstlaan 36 – C348, 2516 BE Den Haag, 087-8707543
Open: ma-di-wo 07-21:00 do-vr 07-24:00 za 09-24:00 zo 09-19:00
Wifi: ja, en rfid, qr-codes voor Twitter en Foursquare
Online: www.nomadz.nl

Flexwerkplek voor kleine ondernemers. Voor kantoor, koffie en netwerk.

Nomadz zijn de collega’s die je niet hebt, aldus initiatiefnemer Suzanne Gerbenzon. De flexwerkplek op de derde verdieping van Bink36, waar zo'n 250 bedrijfjes in huizen. wordt gebruikt door zo’n twintig leden. Bij Nomadz is er gratis koffie (Senseo) en dure koffie (Nespresso). De ‘60 cent automaat’ distribueert na inworp voorverpakte snacks als Cup-a-Soup, Mars en Sultana’s. Het meest verkochte lidmaatschap kost 160 euro voor 20 uur per week. Voor 12,50 euro heb je een halve dag. Incidenteel langskomen mag ook, vooral als je koekjes meeneemt. 

'Ik wil kleine ondernemers helpen, van koffie tot professioneel netwerk,' motiveert Gerbenzon als voormalig bedrijfsadviseur. Ze zorgt dat je je welkom voelt, vraagt je een A4tje introductie van je professionele zelf aan de muur te hangen. Als shared space onderscheidt Nomadz zich door de informele bedrijfscultuur. Kruisbestuiving is er geen must. Het is een werkplek gebaseerd op vertrouwen en elkaar iets gunnen. Met ongeschreven regels zoals telefoneren, dat je in de zij- of vergaderkamer doet. Zo kun je lekker werken. 


, 4 jaren geleden
afbeelding van Bezoeker

Kom je een keertje kijken? (cowerken)
We doos koekjes meenemen hoor.

Groetjes Suzanne van nomadz.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 6 Bright Bunch leden en 115 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl