Bright Spot: SPR Specials

Adres: Nieuwezijds Voorburgwal 262, 1012 RS Amsterdam, 020 6277690
Open: ma 12.00 - 18.00, di,wo,vr 11.00 - 18.00, do 12.00 - 20.00, za 10.00 - 18.00, zo 12.00 - 18.00
Wifi: nee
Online: sprmrkt.nl

Hier koop je speciale stukken van SPRMRKT met vette korting.

SPRMRKT Specials is niet de outlet van het Amsterdamse antwoord op het ultrahippe Colette in Parijs; de in een voormalige supermarkt gevestigde SPRMRKT. Specials staat voor de speciale stukken. 'Een tweede kans voor de mooiste items', aldus de verkoopster. Want dit zijn wel de specials die bij SPRMRKT aan de Rozengracht en het tweede filiaal SPRMRKT STH in Zuid aan de Willemsparkweg niet verkocht zijn. Dus zijn de prijzen minimaal gehalveerd, en loopt de korting op tot wel 70%.

Bij SPRMRKT vind je designer label kleding, juwelen, schoenen, mode, accessoires en een kleine selectie door eigenaresse Nel gekozen kunst en meubels. In de 450 vierkante meter winkel aan de Rozengracht zie je kledinglabels die niet of nauwelijks elders in Nederland te vinden zijn, zoals Martin Margiela, Rick Owens, skandinavische ontwerpers als Henrik VibskovAcne en Neerlands modetrots Monique van Heist. Sinds de zomer van 2011 koop je hier ook Topshop, wekelijks aangevuld met nieuwe stukken uit Londen.

Voor de topstukken die geen gat in je portemonnee slaan ga je naar de twee verdiepingen tellende SPRMRKT Specials, vlak achter de Dam. Bij de wisseling van het seizoen duikt manager Mandy in de overgebleven stock van beide winkels en selecteert met haar eigen criteria de items voor Specials. Mandy zoekt dynamiek. Dus vind je in het glazen hoekpand spontaan een expositie van een kunstenaar, een pop-up store of een opening. En 3 dagen lang de SPR Sales, waarop alles voor 75 euro of minder de deur uit mag. De beste manier om de dynamiek bij te houden is een inschrijving op de mailinglijst


, 4 jaren geleden
afbeelding van Bezoeker

die kaart kan ik niet openen op mijn smartphone. wat is het adres van sprmrkt specials?

Ingeborg van Lieshout, 4 jaren geleden
afbeelding van Ingeborg van Lieshout

als je de kaart niet kan openen, hebben we ook nog een adres bovenaan de post. En speciaal voor jou ook in de reactie ;-) 

Nieuwezijds Voorburgwal 262


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 5 Bright Bunch leden en 117 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl