Startpagina? Je moeder! Oh, voor je moeder

Userpica

Met internetbuttons maak je een simpele startpagina voor iedere digibeet. Scheelt een hoop tijd als amateur-internetcoach.

De grote angst van een ieder die ooit hardop heeft gezegd van computers te houden: ineens ben je mister helpdesk of miss vraagbaak. UPC komt to the rescue met Internetbuttons.nl. De site lijkt sterk op Symbaloo, zij het een nog eenvoudiger en meer foolproof. Verschil is dat je een Symbaloo-startpagina meestal voor jezelf aanmaakt. Internetbuttons maak je eerder voor digitaal gemankeerde familie en kennissen. Dat aanmaken gaat makkelijk genoeg, vooral het resultaat is erg simpel. Grote, felgekleurde vierkante snelkoppelingen verwijzen naar sites. Klik je erop, blijft er tijdens het bezoek van zo'n site een grote 'terug'-banner bovenin staan. 

Onderaan een internetbuttons-pagina is ruimte voor informatie als je telefoonnummer, voor het geval dat de digibeet in kwestie er nog steeds niet uitkomt. Veel meer opties heeft de site niet, des te minder kan de ander fout doen. Veilig lijkt het me wel: jij logt met een ander wachtwoord in dan degene waar je de pagina voor maakt. Tenzij je dat stiekem zelf bent, natuurlijk.

door Floris Poort, 23-08-2012 1 reactie, 2803 views

Jan Willlem, 3 jaren geleden
afbeelding van Jan Willlem

Nu alleen nog hopen dat je een extra groot lettergrootte kan kiezen..


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 175 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl