Sterker oled-scherm op komst

tags:
Userpica

Corning, de maker van Gorilla Glass, gaat samen met Samsung een sterker, krasvaster en beter oled-scherm ontwikkelen.


De uitmuntende kwaliteit van Gorilla Glass wordt door menig hardwarefabrikant geprezen. Samsung en Apple zijn beide dol op de producten van fabrikant Corning en gebruiken het glas in veel producten. Door een nieuwe samenwerking gaat Corning hun Lotus-technologie koppelen aan de scherm-expertise van Samsung.

Lotus is de nieuwe generatie glas van Corning, die voornamelijk bedoeld is om een hogere resolutie te ondersteunen. Samsung kreeg kritiek op het scherm van de Galaxy Nexus, die door zijn hogere resolutie niet geschikt was voor Gorilla Glass en daardoor minder krasbestendig is. Daar moet met Lotus en de samenwerking verandering in komen.

Het is mogelijk dat het nieuwe glas geïntroduceerd wordt met de Galaxy S III, die dit jaar gaat uitkomen. De smartphone staat in Brights Gadgetlijst van 2012 en krijgt - als de speculaties kloppen - een quad-core processor.


iOS BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden
afbeelding van iOS BRIGHT.app gebruiker

Leuk! Gorillas... Hahaha


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 30 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl