Stoelendans in Rotterdam

tags:
Userpica

Heel veel stoelen en lampen in de Van Nelle ontwerpfabriek waar vakbeurs 100% Design zaterdag open dag hield voor publiek. Florine maakte een fotoimpressie.


Dat is Van Nelle...


Voor het vijfde achtereenvolgende jaar hield 100% Design zijn open dagen in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. De publieksdag van de vakbeurs werd goed bezocht. Het getoonde design is tegenwoordig vooral gezellig en kleurrijk. Veel bloemen, afgeronde vormen en productgrapjes van jonge ontwerpers, met hier en daar een uitschieter. Een impressie van deze 'huishoudbeurs voor de creative class'.


Natwerk's 'Drive by Design' :: automatisch koffieroeren.Het nieuwe zwart is glimmend. Arik Levy voor SerralungaLichtgevend tapijt 'Cell' van Lama :: Verwarmde sofa van Blauwplaat.Smool: concepten zijn ook ontwerpen.Chairman van Snertdesign.Licht vegen van YL.Bolletjes en stippen bij Muurbloem.Stefan Lehner hergebruikt industriële producten.Jackson Pollock op je tafel. Ontwerp: Saskia Woudenberg.Een wat saaie kantoortafel van Grahl afgewerkt met bewegende inkt.De GlowSMLXL lamp van Marc de Groot won op 100% Design de 'Best of the Best Award' in de categorie verlichting.'Floatingbed: 2001 A Spaced Oddity' van Universe Architecture zweeft op een magnetisch veld.Geprint hout bijLourens Fisher :: Echt hout bij HOP.ABK Maastricht: Kussentjes 'Voor de kat zijn kut' :: Armband(ages).Stoelen, en nog eens stoelen...Workware: een twijfelgeval.Even zitten, keus zat...Gezellig, een dagje design voor het hele gezin.


door Florine Kerkmeer, 19-06-2006 10:24 1 reactie, 11913 views

bezoeker, 6 jaren geleden
afbeelding van bezoeker

Voor een fotoshoot zou ik graag in contact willen komen met Saskia woudenberg.
Ik studeer op dit moment af aan de modeacademie Artemis te Rotterdam.
Mijn collectie is geinspireerd op de kunst van Pollock.
Haar stoel past hier erg goed bij.

Met vriendelijke groet,

Claudia Malestein


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 237 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl