Sweet Brown

'Ain't nobody got time for that!'

Vorige week verscheen een filmpje op internet van een lokale Amerikaanse nieuwszender die een dame over een huisbrand interviewt. En zoals die dingen vaker gaan, ging Sweet Brown, zoals de mondige dame in kwestie heet, compleet viral. Binnen de kortste keren duiken er dan parodieën en montages op. Hoogtepunt tot nu toe is deze autotune remix, waarin Sweet Brown bijzonder muzikaal uit de verf komt.

door Floris Poort, 17-04-2012 4 reacties, 1323 views

Diatopia, 3 jaren geleden
afbeelding van Diatopia

Deze virals komen beetje denigrerend over. Kan me dan ook niet voorstellen dat deze montage door een 'afrikan american' gemaakt is

Mizter, 3 jaren geleden
afbeelding van Mizter

Hoe zie je dit als denigrerend?
Erg muzikaal gedaan. En de beelden van al die onzinnige internetfilmjes sluiten perfect aan bij haar statement: Aint nobody got time for that!

Diatopia, 3 jaren geleden
afbeelding van Diatopia

Denigrerend omdat de vrouw verteld over haar problemen. Maar haar urban slang wordt geridiculiseerd. Op zich wel grappig. Maar twijfel of het echt leuk is voor de vrouw in kwestie.

vargo, 3 jaren geleden
afbeelding van vargo

Leuke montage, niks mis mee.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 53 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl