Symbaloo

Nederlandse thuispagina nu ook als app.

Symbaloo staat bekend als de thuispagina die bookmarks naar sites omtovert in blokjes. Nu doet Symbaloo dat in het klein als app. Op een smartphone ziet dat er onmiddellijk logisch uit: een grid blokjes vult het scherm. Druk je op een blokje, krijg je een redelijk nette lijst met artikelen van die website. Vreemd is dat je die RSS-lijst zelf niet krijgt wanneer je via de app een site toevoegt. Wel als je dat via de normale site doet, waar je natuurlijk wel gewoon dezelfde login voor kan gebruiken. De app gedraagt zich soms nog wel vreemd. Zo kun je blokjes wel verwijderen door ze even ingedrukt te houden, van plaats veranderen kan niet. Toch is Symbaloo vooral voor mensen die de site al gebruiken een echte aanwinst.

download voor iPhone of Android (gratis)

door Floris Poort, 04-06-2012 1 reactie, 1893 views

martijn 101, 3 jaren geleden
afbeelding van martijn 101

op mijn Motorola Xoom tablet, werkt het niet echt fijn, scherm is alleen verticaal te bekijken, doe mij maar via het net ipv app.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 5 Bright Bunch leden en 109 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl