Tandenborstel met straalaandrijving

Userpica

Deze tandenborstel laat je uit de kraan drinken zonder te hoeven bukken. En dankzij de verwisselbare borstel kan je er lang mee doen.

Waarom de hele tandenborstel na drie maanden weggooien als alleen het borsteltje op is? Zo gooi je ruim 90 procent prima materiaal weg om het daarna weer opnieuw aan te schaffen. Dat dacht ook ontwerper Scott Amron. Hij maakt vervangende borsteltjes voor je tandenborstel. Dat concept werkt immers ook voor de elektrische tandenborstel. Met het op Lego lijkende dopje onderop de borstel klik je hem zo in de handgreep.

Maar de Amerikaan Amron is nog slimmer. Dat mag je ook wel van hem verwachten, na de alle inventieve producten van hem waar we eerder over schreven zoals sleutels, isolatiemateriaal en stopcontacten. De tandenborstel met verwisselbaar kopje beschikt ook over een fonteintje waardoor je eenvoudig met water je mond kunt spoelen. In de hals van de Rinser brush is een gootje vrijgelaten dat uitmondt in een gaatje. Hiermee buig je de waterstraal uit de kraan om in een hoog boogje met bereik van een halve meter.

Amron wil vooral het gebruik van plastic bekertjes overbodig maken. De wisselbare kop en de mogelijkheid om bij het kleinste wasbakje normaal uit de kraan te kunnen drinken maken het bijna 22 dollar waard.


Hiep, 3 jaren geleden
afbeelding van Hiep

Het kunnen verwisselen van de borstelkop op zichzelf is een leuk idee, maar een alternatief voor de plastic bekertjes is bij mij thuis nog altijd het glas water op de wasbak...
Hou je niet van bekertjes dan was er nog altijd de tapi voor $5: http://dreamfarm.com/tapi/

Dender, 3 jaren geleden
afbeelding van Dender

Leuk voor als je tandpasta+speeksel langs je tandenborstel loopt en je per ongeluk op het knopje drukt..
Vind het een goed idee, al zie ik het meer als een coole gadget.

Metalmakker, 3 jaren geleden
afbeelding van Metalmakker

Leuk dat hij dit ontwierp omdat hij wil dat er minder plastic bekertjes worden gebruikt, maar het kost zo wel meer water dan een glas. Dus nee, leuk ding, maar dit gaat hem niet worden.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 36 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl