Telefoon Top Vijf

De mobiele telefoon is onze primo gizmo. Bright houdt het aanbod scherp in de gaten en selecteert de vijf beste toptelefoons van dit moment.

Het idee achter de Telefoon Top Vijf is dat je op elk gewenst moment kunt zien welke toestellen wij je aanraden. Dus als je abonnement afloopt en je mag een nieuw toestel uitzoeken, check dan deze pagina. Zodra er een nieuw toestel verkrijgbaar is dat ons inziens een plek in de ranglijst verdient, dan doen we een update. Staat je toestel er niet bij? Check dan eens de rubriek Eerste indruk met meer recensies van smartphones. Dit zijn de vijf beste, in willekeurige volgorde.


Apple iPhone 5 (iOS)okt 2012

HTC One  (Android) mrt 2013

Samsung Galaxy SIII (Android) mei 2012

Sony Xperia Z (Android) mrt 2013

Nokia Lumia 920 (Windows Phone) nov 2012

 

De komende periode kijken we uit naar: Samsung Galaxy S4, BlackBery Z10 en Huawei Ascend P2.

 

Apple iPhone 5

Nog steeds the most valuable Phone. Groter, lichter en sneller. Het scherm is 4 inch geworden en vergeleken met de iPhone 4S alleen in lengte toegenomen. Dat betekent breedbeeld video en een extra rij icoontjes.

 

HTC One 

Eigenzinnige smartphone uit een stuk geanodiseerd aluminium met een speaker boven en onder het 4,7 inch full hd-scherm. Maakt door ultrapixel-technologie ook bij schemer lichte foto's.

 

Samsung Galaxy SIII

Indrukwekkend amoled-scherm van 4,8 inch met resolutie van 1280 x 720 pixels. Eerste toestel met S Voice, de spraakassistent van Samsung.

 

Sony Xperia Z

Heeft een 5 inch full hd-scherm met een resolutie van 1080x1920. Dat is geweldig video en foto's kijken. Dat kan zelfs onder water, want hij is waterdicht. 

 

Nokia Lumia 920

Nokia's eerste telefoon met Windows Phone 8 en 8 megapixel PureView camera die door de 'zwevende' lens ook bij matig licht scherpe foto's kan maken. Toestel is met inductie draadloos op te laden.

 

[Foto: Mobile Phone Evolution door Kyle Bean, vertegenwoordigd door Blinkart]

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 157 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl